Tämä päivä on mennyt vaatekaappeja perkatessa. Paljon lähtee kiertoon, mutta löysin positiivisia yllätyksiä. Paino on pudonnut ja senttejä lähtenyt niin paljon, että löysin kesäksi roppakaupalla vaatteita. Ihana oli sovittaa mekkoja ja ihailla peilistä itseään ja sitä, kuinka hyvin ne istuivat päälleni. En ole liian laiha, vaan juuri sopiva ikäisekseni naiseksi. Kävin viime viikolla Inbody- mittauksessa ja jotain muutoksia oli silläkin mittarilla mitattuna tullut. Tästä on taas hyvä jatkaa. Huomenna salille tai sitten lenkille. 

Ensi viikolla reissuun lähtö edessä. Ihana päästä taas muihin maisemiin muutamaksi päiväksi. Sääennuste on luvannut kohteeseemme upeita ilmoja; yli kymmenen asteen lämpöä ja aurinkoa. Eli ulkoilukelit tulevat olemaan erinomaiset. Olemme jo suunnitelleet, että siirrämme ulos tuolit auringonottoa varten. Teemme hyvää ruokaa ja rentoudumme. Tulen pelkästä ajatuksesta jo äärettömän iloiseksi. 

Viikon päästä on sitten taas leukanivelen hoitoa edessä. En vieläkään pääse leikkaukseen, vaan kipua yritetään poistaa huuhtelulla. Olen tuskastunut ja väsynyt jo tähän särkyyn, joka rajoittaa syömistäni ja välillä puhumistakin. Minä niin toivon, että tämä loppuisi jo ja saisin herätä jonain aamuna ilman kipua.