Ihana lauantai ja tätä völläämistä on tiedossa keskiviikkoon asti. Saa nukkua aamulla pitkään eli ainakin puoli kahdeksaan. Lapsi lähtee reissuun maanantaina ja saan nauttia yksin olosta rauhassa. En aio tehdä mitään kummempaa, käyn salilla ja olen. Siinä tavoitetta kerrakseen. Tänään teemme ruokaa illan aikana isommalla porukalla, kun toinen vanhemmista lapsista tulee tyttöystävänsä kanssa luoksemme. 

Viikonlopun aikana aion tehdä työhakemuksen uuteen työpaikkaan. Toista paikkaa ehdinkin jo hakea alkuviikosta ja nyt vain odottelen, että miten kävi. Kevät siis tulossa kun haluan kipeästi muutoksen elämääni. Tykkään toki työstäni nykyäänkin, mutta työilmapiiri on muuttunut todella raskaaksi. Työyhteisössä on olo muuttunut negatiiviseksi ja ahdistavaksi kiireen myötä ja tuo kiire ei näytä helpottavan, päinvastoin sitä vain lisätään eikä mielipiteitä kuunnella. Koen että minulta viedään työskentely mahdollisuudet tai ainakin heikennetään systemaattisesti. Tätä on jatkunut nyt sen verran kauan, että päätin alkaa katsastamaan muita työmahdollisuuksia. Ja vaikka en pääsisikään muualle, niin onpahan tullut treenattua työhakemusten tekemistä. 

Varasin mökin pääsiäisviikolle. Viikko sitten ajattelin, että olisipa kiva olla jollain mökillä. Tästä kun mainitsin ystävättärelle niin hän oli heti hengessä mukana ja aloimme vaihtoehtoja etsimään. Nyt otimme mökin kolmeksi yöksi kohteesta, jossa emme ole aiemmin olleet. Toivottavasti mökki on hyvä eikä mitään pettymyksiä siitä paljastuisi. Täytyy vain toivoa että ilmatkin olisivat upeat ja voisimme ulkoilla paljon. Toki saunominen ja takasta nauttiminen kuuluvat kuvioon niinkuin aina. 

Huhtikuun lopulla menen ystävättärien kanssa konserttiin, liput on ostettu. Mukava päästä iloisten ihmisten kanssa nauttimaan hyvästä musiikista ja ehkäpä sen jälkeen johonkin yön sykkeeseenkin eksymme. Itseasiassa; näyttäisi tulevan erinomainen huhtikuu. Kyllä tuota kelpaa odottaa.