Sunnuntai ja ahdistus, sunnuntaiahdistus. Huomaan nykyään aloittelevani jo työviikkoa sunnuntai-iltana, mietin maanantai aamua ja työtehtäviä. Hyvin kannattavaa, siitähän minulle maksetaan. Täytyisi yrittää vain rentoutua ja laittaa aivot narikkaan. Helpommin sanottu kuin tehty. No jospa kohta jotain hömppää katsoisi, auttaisikohan se.

En mennyt miehen luokse tänäkään viikonloppuna, en halunnut. Mies alkoi suunnittelemaan liian paljon minun elämääni ja minä aloin pakittamaan. Minulle saneltiin velvoitteita ja minulta vaaditaan liikaa liian nopeasti. Toinen ei uskonut, vaikka sanoin etten tykkää että minun oletetaan tekevän jotain mullistavia muutoksia elämääni. Liian paljon vaatimuksia, joiden tunnen vain rajoittavan minun elämääni. Miksi ei vain voisi rauhassa antaa asioiden edetä omalla painollaan? Mihin on niin hirvittävä kiire? Miksi pitää pilata kaikki vaatimalla? Miksi ei vain olisi voinut antaa aikaa ja tilaa? Toki minulle tapahtui hyvin ikävä asia viikolla, joka muistutti jälleen kerran siitä kuinka hyvä minun elämäni on näinkin. Sekin varmasti aiheuttaa itselleni tätä vetäytymistä. 

Viime viikolla sain taas salitreenit käyntiin, kävin kolme kertaa töiden jälkeen hikoilemassa. Ensi viikolla on kolme treeniä taas tiedossa ja tuntuu, että nyt taas alkaa rullaamaan liikuntapuoli. Paino ei yllättäen ole kuitenkaan noussut, tuo on ollut vähän yllätys itselleni. Nyt jos muutaman kilon saisi tiristettyä irti niin olisin tavoitteessani. Ja sitten tuleekin joulu ja kaikki kilot takaisin... Tänä vuonna saan kaikki lapseni jouluksi kotiin. Olen suunnitellut jo syömisiämme ja tekemisiä. En muista milloin olisin odottanut joulua niinkuin nyt. Sanoinkin ystävälleni, että nytkö alan muuttumaan jouluhmiseksi vaikka aiemmin olen lähinnä pitänyt sitä epämiellyttävänä. Ehkä se johtuukin nyt siitä, että kaikki lapset jäävät tänne yöksi ja sekin vaikuttaa kun ei kaikkia saman katon alla nykyään usein näe. Aion jopa laittaa joulukuusen ja se on jo paljon minulta. Nyt vain tuntuu kivalta ajatukselta, että joulu on tulossa.

Nyt voisi sitä hömppää katsoa ja jos vaikka ajoillaan alkaisi nukkumaan.