Niin, loma on kohta loppu. Toisaalta ihan kiva lähteä töihin, onhan tässä saanutkin akut ladattua. Tuntuu kuin olisin lomaillut pari kuukautta vaikka neljäs viikko menossa. Eli olen siis saanut levättyä ja rentouduttua. Itseasiassa tämä kesä ja loma on varmaan paras ikinä. Olen mennyt omien mieltymysten mukaan, viihtynyt ja nauttinut. Reissu oli todella mukava, nähtiin paljon uutta ja syötiin uusissa paikoissa. Helppoakin oli, koska lapset on niin isoja, nuorinkin kohta aikuinen. Tämä taisi olla sitten viimeinen tällainen reissu ellei kaikki lapset halua tulevaisuudessa tehdä samanlaista reissua. 

Kesä ei tuonut ketään uutta ihmistä elämään, eli yksin olo ja elo jatkuu. Olen huomannut, että olen tullut entistä sulkeutuneemmaksi uusien ihmisten suhteen. En osaa jutella niitä näitä ventovieraiden kanssa, en edes tiedä mistä pitäisi keskustella jonkun oudon ihmisen kanssa. Olen muuttunut hiljaisemmaksi ja ujommaksi entisestään. Minä en vain osaa. Ja en minä taida halutakaan, koska jos minulla joku pakottava tarve olisi, niin oppisinhan minä. Olen kyllä sosiaalinen kaveriporukassa jossa on miehiä ja naisia, en minä silloin ujostele. Ehkä se onkin niin, että heille minä kelpaan tällaisena ja he hyväksyvät minut omana itsenäni, siksi pystyn rentoutumaan. 

Parin viikon päästä taas musiikkia kuuntelemaan ystävän kanssa. Ja kaveriporukan kanssa pitäisi illanistujaiset järjestää, hyvää ruokaa ja kivaa tekemistä. Eli oikein mukava elokuu tästä tulee 😊