Viikonloppu mennyt aikalailla völlätessä, sohva on sitten mainio kapistus. No kävin eilen sentään parikymmentä kilometriä fillaroimassa ystävän kanssa. Kiva oli jutella niitä näitä ja parantaa maailmaa. Tänään kävin sitten aamupäivällä kahdeksan kilometrin lenkin kävelemässä. Jospa sitä nyt tarttui jo väriä jalkoihinkin. Ilma oli kiva; ei liian kuuma mutta aurinko sentään paistoi. Huomenna sitten salille töiden jälkeen. Nyt on hyvältä tuntuva tekemisen meininki tässä liikkumisessa. 

Aika hiljaista ollut nyt viikonloppuna tämä oma elo. Toki olen soitellut ystävien kanssa, mutta eipä niillä puheluilla koko päivää täytetä. Olen sitten katsellut sarjoja ja lueskellut keskustelupalstoja. Tuossa keskustelupalstojen lukemisessa vaan meinaa välillä verenpaine nousta, ihmiset provosoivat ja toiset provosoituu. Siinä vaiheessa kun itsestä tuntuu, että nyt pistelee vihaksi, on viisainta laittaa ruudut ruksista kiinni ja keksiä muuta touhua. Toki siellä on hyvin mielenkiintoisiakin persoonia, joihin mielellään tutustuisi vaikka livenäkin. 

Kävin hiljaisuutta pakenemassa kaupassakin. Löysin taas pari puseroa itselleni todella halvalla, näemmä näistä alennusmyynneistäkin löytää hyviä tuotteita kun vaan jaksaa kierrellä. Ensi viikolla pitäisi housut käydä jostain ostamassa, kunhan vain ehtii töiden ja salin jälkeen. Ja ne korut, ne on edelleenkin ostamatta... En vain ole löytänyt mieluisia. Mutta nyt salirepun pakkaamiseen ja valmistautumaan työviikkoon.