Aivan mahtava ilma ♡ Minä niin nautin näistä helteistä ja auringosta. Vähän hyvitystä kylmälle ja pimeälle talvelle. Tänään kävin töiden jälkeen tunnin lenkin kävelemässä, lämmin meinasi tulla mutta niin oli tarkoituskin. Saapa nähdä jaksanko huomenna saman lenkin tehdä vai tyydynkö siivoamaan. 

Viime yönä näin pitkästä aikaa unta entisestä miehestäni. Nyt en huutanut tai heittänyt pihalle tässä unessa. Uni oli tavallaan jokin takauma jostain menneisyydestä, muisto hyvästä ajasta. Ja kun heräsin minulla oli ikävä tuota miestä. Erosta on kulunut jo yli vuosi ja edelleen tulee tilanteita, että mies mieleen putkahtaa. Hän taisi jättää isonkin jäljen minuun, vaikka toisaalta ainahan pitkät suhteet niin tekevät. Suruni, vihani ja katkeruuteni olen käsitellyt, etten kuitenkaan onneksi niissä enää ryve. Ja tuo aamun ikäväkin laantui aika nopeasti.

Vielä olisi muutama työpäivä jäljellä. Maanantaina on leukanivelen huuhtelu edessä, niin voi lomalla ehkä syödä ja haukotellakin. Ja jospa tämä jatkuva särkykin loppuisi. Viikonloppuna tiedossa ystävien kanssa illanviettoa mukavissa merkeissä. Lähdemme porukalla musiikkia kuuntelemaan ja nauttimaan kesästä.