Huomenna työpäivä. Viikonloppu hurahtanut vauhdilla, ehkä liiankin nopeasti. Mukavaa on ollut kuitenkin, leppoisaa oleskelua ystävien seurassa. Ikää pidennetty taas huimasti jos nauramalla sen aikaiseksi saa. Kohta ajattelin alkaa pyykkäilemään ja jotain leffaa tuijottamaan. Illalla voisi pitkän lenkin käydä tekemässä.

Mies jolle pakit annoin, paljastui äärimmäisen oudoksi tapaukseksi. Kaiken omituisen viestittelyn jälkeen en halua olla enää missään tekemisissä hänen kanssaan. Ilmeisesti hän oli kuvitellut olevansa jo suhteessa kanssani, parin tapaamisen jälkeen. Itseasiassa minulla alkoi jo pelottamaan, että mitä hän vielä voi keksiä, sen verran sairaita ne viestit olivat. Nyt tarkistan selustaani koko ajan kun olen lenkillä tai tulen kotiini. En olisi uskonut että tuollainen piirre kuoriutuu fiksusta ja normaalilta vaikuttavasta miehestä. Opinpahan taas että varuillaan kannattaa olla.

Tuo kokemus taas vahvisti sitä ajatusta, etten halua enää tutustua yhteenkään uuteen mieheen. Helpommalla pääsen näin ja ei tarvitse pelätä viikkotolkulla kaikenlaisia otuksia.