Viimeinen vapaapäivä. Takana vauhdikas ja mukava viikonloppu. Perjantain keikka oli huippuhyvä, esiintyjä äärimmäisen energinen ja mukaansa tempaava. Törmäsin keikan jälkeen syksyiseen deittiini, jota viikon ajan tapailin ja jonka paatuneeksi rasistiksi totesin. Muutama sana vaihdettiin hyvässä hengessä ja se siitä. Ystävän kanssa oli mukavaa ja kunhan tulee taas jokin kiva keikka eteen, niin varmasti yhdessä menemme. Ikäeroa meillä on ystävän kanssa parikymmentä vuotta, mutta olemme samalla aallonpituudella juttuinemme. Samanlainen huumorintaju, yhtä sarkastinen. 

Eilen kävin toisen ystävän luona synttäreillä. Jo lähtiessäni ajattelin, että nyt saattaa venähtää. Ja niinhän se venähti. Kahvittelimme ja kohta oltiinkin jo saunomassa täyttä päätä. Siitä sitten mutkien kautta olinkin jo kuokkimassa toisilla synttäreillä. Vaikka yllätys synttäreille lähtö vähän vaivaannuttavaa olikin, illasta tuli kiva. Seurueessa paljon tuttuja ihmisiä, myös uusia tuttavuuksia. Paljon naurua, hauskanpitoa ja tanssiakin. Minä, joka en yleensä suostu kenenkään kanssa tanssimaan, tanssin loppujen lopuksi yhden kappaleen verran. Onneksi kumpikin oli varmasti yhtä huonoja tanssimaan, niin oli helppo antaa miehen viedä. Enkä edes tallonut kenenkään varpaita. Oikeastaan oli kiva tanssia, täytyisiköhän tuo taito opetella oikeasti. No en usko, että siitä minun juttuni kuitenkaan tulisi. 

Yöunet on olleet nyt kahtena yönä heikohkot, liian vähän ajallisesti unta. Toisaalta, olen kyllä herännyt aamulla ihan vain siihen tunteeseen ettei enää nukuta. Jospa minulla on kuitenkin balanssissa nyt univarastot. Heikkoa ja huonoa oloa ei ole tarvinnut potea (hyvä niin), koska en ole paria juomaa enempää juonut. Nyt on taas akut ladattu ja uutta virtaa puhkuen työviikkoa päin. Huomenna töiden jälkeen salille. Viime viikolla sain jalkapäivänä tehtyä oman ennätyksen jalkaprässissä, olin ihan yllättynyt kuinka kevyesti sen loppujen lopuksi sain pukattua. Edistystä on siis tapahtunut hurjasti, koska ennen joulua kyseinen vastus oli yli pääsemätön paikka, en vain saanut inahtamaankaan levyä yhtään. Tänään voisi vaikka lenkillä käydä kunhan lapsi tulee kotiin, ilma on sen verran lauha lenkkeilyä varten. 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :)