Kampaamossa käyty ja hiukset värjätty. Ihana olo kun tuntee itsensä ihmiseksi. Ja jopa näyttää ihmiseltä. Kiertelin päivän kaupungilla, mukava oli rauhassa liikkeestä toiseen sukkuloida. Löysin puseron, itseasiassa kaksi, ja nyt joutuu arpomaan että mitä huomenna päälleen laittaa. Hajuveden löysin myös, kivan raikas tuoksu, ei liian raskas ja voimakas. Kävin syömässä itsekseni ja katselin ohi kulkevia ihmisiä. Päivä oli mukava vaikka yksin olinkin shoppailemassa. Kotiin tultuani siivosin koko kodin ja sain ne kaapitkin siivottua. 

Viime yönä heräsin painajaiseen puoli neljältä enkä saanut unta tuntiin sen jälkeen. Pitkästä aikaa näin entisestä miehestäni unta. Riitelimme unessa hyvin kova äänisesti, tai no minä se taisin olla se kova ääninen. Olin niin hirvittävän vihainen herätessäni unesta, että ensimmäinen ajatus taisi olla "V***u näitä unia" Alitajunnan ajatus suttua siis riittää vieläkin, kuinkahan kauan. Se vihantunne näissä painajaisunissa on aika yllättävä, se on niin voimakasta raivoa. Varmaan kaikki alitajunnan paineet purkautuvat kerralla ja kanavoituvat yhteen uneen.

Olo on vähän kipeän tuntuinen. Päätä särkee ja on hieman nuutunut olotila. Toivottavasti tämä on pelkkää väsymystä. En todellakaan halua olla huomenna sairaana ja särkylääkkeen voimalla keikalla. Jospa ensi yönä saisin nukuttua paremmin ja pitkään.