Järkyttävä kipu jäytää leukaa. Oikea puoli leuasta kipeä, kipu säteilee korvaan ja kaulaan. Suu ei avaudu kunnolla ja jos edes haukottelen, saan vedet silmiin kivun vuoksi. Ilmeisesti nyt on välilevy pois paikaltaan tältäkin puolelta. Vuosi sitten samanlaisen ongelman kanssa kamppailin, kun vasen puoli leuasta jämähti jumiin. Kipu hellitti tuolloin muutamassa kuukaudessa, toki siihen tarvittiin leukanivelen huuhtelu avuksi. Saa nähdä kuinka kauan tämän kanssa nyt saa kärvistellä, toivottavasti ei kauan.

Juttelin tänään ystävän kanssa salitreenin jälkeen. Puhuimme lapseni tilanteesta ja siitä, mikä mahdollisesti on kaiken tämän ahdistuksen aiheuttanut. Oivalsin nyt, että lapseni reagoi kaikkiin muutoksiin hyvin voimakkaasti. Kaikki muutokset, joiden en edes ole kuvitellut vaikuttavan, ovatkin ilmeisesti hyvinkin suuressa roolissa lapseni elämässä. Täytyy keskustella lapsen kanssa nyt monesta asiasta ja selventää, ettei hän syyllinen ole tapahtumiin mitä ympärillä tapahtuu ja on tapahtunut. Kuten aiemmin kirjoitin, hän syyttää itseään hyvin monesta asiasta. Ja ihan turhaan. Nyt kun saisin hänet vielä tuon uskomaan.

Salitreeni oli taas hyvä, hyvä mieli tuli kun sai taas itseään ylittää. Seuraavan kerran keskiviikkona uudelleen. Ja perjantaina keikalle. Ihana päästä kuuntelemaan musiikkia, tuntea se sisuskaluissa. 

Ei tämä maanantai itseasiassa hullumpi päivä ollutkaan.