Viikko puolessa välissä. Huomenna vielä työpäivä ja sitten alkaa pitkä viikonloppu. Perjantaina suuntaamme auton nokan kohti mökkiä. Olen ihan täpinöissäni tulevasta reissusta, on niin ihana päästä kotoa pois vähäksi aikaa. Nyt on parin kuukauden aikana paljon mukavaa tiedossa; tämä tuleva reissu, hyvä keikka ja koulutusmatka. Minä niin nautin tästä keväästä. Ihana saada säpinää tähän arkeenkin välillä. 

Tänään kuulin työtoverilta kommentin, että olen laihtunut hirveästi. Tuntui kivalta kuulla tuo. Ja toki olen laihtunut, monet vaatteet ovatkin muuttuneet sopiviksi tai jopa isoiksi. Kaveri kysyi että millä dieetillä olen ja vastasin, että sellaisella missä syön mitä haluan ja milloin haluan, paino tippuu tasaisesti. Toki liikunnan määrä on valtava nykyään, en varmaan ikinä ole näin paljon liikkunut. Sokerikoukku on mennyttä elämää, makea ei enää maistu niinkuin ennen. Olo on hyvä ja tehokas, jopa valoisa. Sunnuntaina kävelin kymmenen kilometrin lenkin kivutta, ei lonkkasärkyä, ei jalkakipuja. 

Aurinko on paistanut tänäänkin, kevät tulee. Minä herään eloon ja odotan innolla tulevaa kesää. Ystävän kanssa lähdemme kesällä junareissulle johonkin kaupunkiin, missä kumpikaan ei ole käynyt. Ja lapsen kanssa teemme oman reissumme. Nyt tuntuu, että tuleva kevät ja kesä on kuin suuri seikkailu ja minä aion siitä nauttia täysillä.

On tämä elämä sittenkin aivan ihanaa <3