Raskas työviikko takana ja nyt odotettu vapaa. Jotenkin tuntui, että en saanut töissä mistään kunnolla otetta, puolilla tehoilla työskentelin ja turhauduin. En saanut kunnollista perehdytystä ja tunsin itseni turhaksi rasitteeksi. Viime yönä nukuin hyvät unet ja aamulla tilanne valkeni minulle kirkkaasti, nyt tiedän miten toimin ensi viikolla. Teen sen mihin kykenen ja lopetan stressaamisen. En voi muuksi muuttua, jollei minulla työkaluja ole. 

Viime viikolla kävin salilla neljä kertaa, viimeisimmällä kerralla poljin vain kuntopyörää ja kävelin juoksumatolla. Hiki tuli kunnolla pintaan ja hyvä fiilis tekemisestä. Kunto ja voima on kasvanut kohisten, joka liikkeessä on saanut painojen määrää nostaa 5-10 kiloa. Ensi viikolla on kolme treeniä edessä. Ja sunnuntaina vesijumppa. 

Viime viikolla sain myös botox-piikit jumiutuneeseen leukalihakseen. Vaikutus ei vielä tunnu, ilmeisesti pari viikkoa menee ennenkuin se kunnolla vaikuttaa. Kipu ei ole poistunut, suu ei aukea. Tuskastuttava tilanne siis jatkuu edelleen toistaiseksi. Syöminen on välillä erittäin haastavaa, koska en vain saa tarpeeksi suutani auki ja ruokailuvälineitä huulteni väliin. Toivon että tämä jossain vaiheessa normalisoituu. 

Viikon päästä kauan odotettu mökkireissu edessä. Olemme ystävän kanssa suunnitelleet mitä syömme ja mitä teemme. Toivottavasti on aurinkoisia päiviä, että voimme ottaa aurinkoa mökin terassilla. Itselläni rusketus tulee kasvoihin todella helposti keväällä ja hyvässä lykyssä olen parin ulkoilupäivän jälkeen kuin ulkomailla ollut. Odotan niin hartaasti sitä, kun saamme takassa tulta pitää, saunoa hyvin ja rentoutua. Laatuaikaa parhaassa mahdollisessa seurassa.