Nimittäin siitä, että eilen tälle blogille on eksynyt yli kaksi sataa ihmistä o_O Ennätys. Seuraako tätä minun tilitystäni useampikin säännöllisesti vai mistä moinen lukema? Ja millaiset ihmiset tätä lukevat? Millaisena lukijat minut näkevät? Mitä ajatuksia kirjoitukseni ja höpöttelyni herättävät? 

Tämä blogin pitäminen on itselleni yhdenlainen purkautumiskanava. Kirjoitan joka päiväisiä juttujani ja ajatuksiani, välillä aika avoimestikin. Ehkä liiankin avoimesti? Toisaalta; nämähän ovat vain minun ajatuksiani, minun näkemyksiäni, minun mielipiteeni. Muilla ihmisillä on varmasti omat versionsa kaikesta. Tämä kirjoittaminen ajoittain selkiyttää omaa ajatusmaailmaani, tietyllä tavalla helpottaa kun kirjoittaa asiat sanoiksi ja pukkaa ne virtuaalimaailmaan. Toki keskustelen paljon ystävienikin kanssa, etten nyt ihan tämän netti päiväkirjan varassa ole. Mutta siltikin haluan vielä joitakin asioita pohtia kirjoittamisen kautta ja silloin on helppo avata läppäri ja aloittaa kirjoittaminen. Kirjoittaminen on monessa tapauksessa itselleni helpompaa kuin puhuminen. Pystyn kipeitäkin asioita kirjoittamaan ulos, niistä puhuminen on vaikeampaa. Kaikelle en vain sanoja löydä ja kaikella en halua ystäviäni toistuvasti kuormittaa. Siksi siis täällä kirjoittelen.

Minulle voi antaa kommenttia ja palautetta, mikään ei tule julkisesti luettavaksi toivomuksesta tai ilman hyväksyntääni. 

Nyt valmistautumaan huomiseen.