Inbody mittauksessa käyty ja tyytyväinen olen. Viskeraalinen rasva tippunut 87:ään kun se puoli vuotta sitten oli hurjat 130. Rasvaa täytyisi irrottaa 3,6 kiloa ja jalkojen lihaksia voimistaa. Eli ei muuta kuin askelkyykkyjä tekemään...heti kun takareisi on taas kunnossa. Onnistuin sen eilen loukkaamaan, kun tossut päätti opettaa minulle spagaatin tekoa. Jalat vain yksinkertaisesti lähti alta ja nyt portaiden ylös nousu on yhtä tuskaa. Aamulla kävelykin oli aika tuskaisaa, mutta vertyi onneksi päivän mittaan. Mutta en lannistu, olin todella tyytyväinen kun tulostakin on alkanut tulemaan tämän liikunta innon mukana. Ajattelin mennä toukokuussa uudelleen mittaukseen, silloin on kulunut puoli vuotta liikunnan aloittamisesta. Mielenkiintoista katsoa näitä käppyröitä paperilta ja huomata myös lukuina muutokset. 

Työpäivä meni mukavasti uutta opetellessa. Kiva oppia uusia asioita ja kehittää itseään. Kyllä tämä nykyinen ammatti on juuri se oikea minulle. Nautin työstäni vaikka niitä huonojakin päiviä sekaan mahtuu, mutta niitä taitaa kaikissa töissä olla. 

Eilen poistin profiilini deittisovelluksesta, ei ole minun juttuni enää. Enköhän ole nyt tarpeeksi nähnyt tarjonnasta mitä siellä on; rasismia, kummia fetissejä, pakkomielteistä pihiyttä ja alkoholi ongelmia. Tuohon päälle sitten kaikki seksin vonkaajat kirsikkana kakun päällä. Tiedän, että nettideiteissä on myös ihan oikeita ja mielenkiintoisia ihmisiä, mutta tällä kertaa en heihin törmännyt. Uskon ja tiedän, että sieltä voi myös löytää Sen Oikean. Tajusin vain viikonloppuna, etten minä mitään suhdetta tarvitse eikä minulla sellaiselle ole aikaa tällähetkellä. Jos minä sitä ihoa lähelleni alan kaipaamaan tiheämmin, niin ehkä sitten olen valmis uhrauksiin ja joustoihinkin ja jakamaan elämäni ja ajatukseni jonkun miehen kanssa. Nyt tällähetkellä en jaksa tai halua huomioida muita kuin lapseni, itseni ja ystäväni. Olen tottunut nyt tähän itsenäisyyteeni ja nautin tästä. Minun ei tarvitse miellyttää ketään.

Nyt iltakahvin keittoon, mutta jos vaikka kahvakuulatreeni ennen sitä.