Miksi maanantait on aina ankeita? Tai ei aina, mutta yleensä. Nyt tämäkin päivä on taas selätetty ja loppuviikko menee kuin siivillä. 

Tänään ollut ajatusten puolesta aika rauhallinen päivä. Toki muutaman kerran töiden lomassa kävi tämä erosotku mielessä, mutta työnsin sinnikkäästi ajatuksia syrjään. Olen tavallaan väsynyt tähän asioiden pyörittelemiseen, varmaan ihan positiivinen merkki. Ja kun ei nämä tapahtumat muuksi muutu, vaikka kuinka jossittelisi. Nyt kävi, jälleen kerran, näin ja asian yli on mentävä. Jossakin vaiheessa päivää kävi hyvinkin katkera ajatus mielessä, mutta totesin vain itselleni, että miksi kiusaan itseäni sellaisilla ajatuksilla. Täytyisi olla vaan armeliaampi itselle. Tänään en kuitenkaan ole ollut surullinen, hyvä niin. 

Kävin kirjastossa. Lainasin Sisäinen timantti-kirjan. Jossakin törmäsin tuon kirjan tekstilainauksiin ja ne kiinnostivat. Nyt mielenkiinnolla odotan, että voin tuon teoksen illalla aloittaa. Jospa sieltä tulisi niitä oivalluksiakin itselleni ja pääsisi taas askeleen eteenpäin matkalla sisimpään. 

Liitän tähän pari linkkiä joita olen ajatuksen kanssa lukenut ja kuinka tutuilta ne tuntuvatkaan. Näissä artikkeleissa kuvataan niin elävästi omat tuntemukseni aikanaan. Onko se sitten niin, että se yhteys säilyy vuosien päähänkin. Aika näyttää, jos joskus entiseen mieheeni tulen vielä törmäämään. Nyt olen päättänyt paketoida tunteeni miestä kohtaan ja antaa niiden olla. En halua enää itse niitä ruokkia omilla ajatuksillani. 

www.kuudesaisti.net/henkinen-polku-kategoria/kaksoisliekkien-suhde-on-vaativa-taessae-vinkkejae-matkan-varrelle

www.kuudesaisti.net/henkinen-polku-kategoria/mika-on-sielunkumppani-ja-onko-kaikilla-sellainen